Deelnemende praktijken

Fysiotherapie

Marie-José Giesen van Revalidatie Thuis ArnhemMarie-José Giesen is in1994 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heeft zij gewerkt in fysiotherapiepraktijken, ziekenhuizen (UMC St Radboud en CWZ) en een revalidatiecentrum (Groot Klimmendaal). Marie-José heeft zich gespecialiseerd in complexe neurologische problematiek en heeft ervaring met zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast heeft zij verschillende cursussen gevolgd op het gebied van neurologie, neuropsychologie en hartrevalidatie. In 2008 is zij gestart met haar eigen praktijk Revalidatie Thuis, hierbij wordt functionele revalidatie aangeboden in de leefomgeving van de client veelal met niet-aangeboren hersenletsel.

Revalidatie Thuis
Verlengde Prümelaan 60
6824 JX Arnhem
T: 06 411 579 39
E: info@revalidatiethuis.nl
www.revalidatiethuis.nl


Karin Coeymans van Revalidatie Thuis ArnhemKarin Coeymans
is sinds haar afstuderen in 1990 werkzaam als fysiotherapeut. Zij heeft gewerkt in verschillende fysiotherapiepraktijken, het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein en het CWZ in Nijmegen. Karin heeft jarenlange ervaring met het revalideren van neurologische, orthopedische, chirurgische en interne (cardiologische/oncologische) patiënten. Na haar studie heeft Karin haar kennis verbreed door verschillende cursussen te volgen o.a. op het gebied van neurologie en hartrevalidatie. Karin heeft de opleiding ‘Fysiotherapie in de Thuiszorg’ gevolgd en is lid van het Parkinsonnet en MS netwerk.

Fysiotherapie Fitpunt / Revalidatie Thuis
Dorpstaat 41B
6681 BL Bemmel
T: 06 533 035 04
E: revalidatiethuis@fitpunt.nl
www.fitpunt.nl


Ergotherapie


Irene Wasmann van Toegang Ergotherapie ArnhemIrene Wasmann
is in 2004 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar afstuderen heeft zij op diverse afdelingen van twee verpleeghuizen gewerkt. Van 2006 tot 2008 was zij coördinator ergotherapie tijdens de ontwikkeling en start van de CVA Revalidatie Unit in Deventer, een samenwerkingsverband tussen verpleeghuis St. Jozef van Zorggroep De Leiboom en revalidatiecentrum Via Reva. In januari 2008 is zij samen met haar collega Fieke Wermers een particuliere praktijk gestart, Toegang Ergotherapie. Binnen deze praktijk richt Irene zich met name op de cliënten met neurologische aandoeningen. Sinds 2012 is zij gecertificeerd cognitief revalidatietherapeut.

Toegang Ergotherapie
Geitenkamp 34
6823 HE Arnhem
E: info@toegangergotherapie.nl
T: 06 191 919 96
www.toegangergotherapie.nl

 


Logopedie


Judith Kocken van Logopedie Praktijk Kocken ArnhemJudith Kocken
heeft in 1980 haar studie logopedie afgerond in Eindhoven. Zij werkt al 33 jaar in het Ziekenhuis in Arnhem en heeft daarnaast haar eigen logopedisch praktijk, gespecialiseerd in volwassenen. Zij is afasietherapeut, mimetherapeut en lid van het Parkinsonnetwerk. Zij heeft vele na- en bijscholingen gevolgd op het gebied van dysfagie, zowel op oncologisch als neurologisch gebied, afasie en dysartrie. Ook past zij manuele facilitatie van de larynx toe.

 

Logopedie Praktijk Kocken
Marga Klompélaan 6
6836 BH Arnhem
E: info@logopediearnhemzuid.nl
T: 06 255 289 03
www.logopediearnhemzuid.nl

 

Sander Schermerhorn van Logopediepraktijk Montferland VelpSander Schermerhorn heeft in 1980 zijn studie logopedie afgerond in Nijmegen en heeft daarna tot 1984 als logopedist in het Psychiatrisch Ziekenhuis Wolfheze gewerkt. Vervolgens ging hij naar de Johanna Stichting Kinderevalidatie in Arnhem en vanaf 1993 werkt hij als logopedist bij Klimmendaal, Revalidatie Specialisten in Arnhem waar hij zich heeft toegelegd op de behandeling van cliënten met taal-, spraak- en/of slikproblemen bij een neurologische aandoening. Naast het dienstverband in Arnhem heeft hij een praktijk logopedie in Zeddam (Achterhoek) en Arnhem.


Praktijk voor Logopedie Schermerhorn

Prins Hendriklaan 9
6881 HT Velp
E: logopedieschermerhorn@outlook.com
T: 026 445 04 51
www.logopedieschermerhorn.nl


Psychologie


E
verdien Tromp is haar praktijk in 2010 gestart vanuit een breed kader. Zij is Klinisch Neuropsycholoog en Eerstelijnspsycholoog en is getraind in cognitieve gedragstherapie en ACT. Ze heeft ervaring in de ziekenhuis- en revalidatiezorg. Everdien werkt met compassie, is laagdrempelig, helder en dichtbij. Ze leidt de cliënt met heldere vragen tot de kern van de zaak. Ze heeft veel ervaring en affiniteit met aandoeningen van de hersenen, ook autisme en ADHD. Ze doet eerste- en tweedelijns behandelingen.

Praktijk Everdien Tromp
Smidsstraat 10
6662 DR Elst
E: everdientromp@psychologenpraktijkelst.nl
T: 0481 352 520
www.praktijkeverdientromp.nl


Ambulante begeleiding


Jan Voortman van Professionals in NAH Lochem Ambulante begeleidingJan Voortman.
Ruim 14 jaar werkzaam voor de doelgroep NAH. Heeft diverse interim banen in zorg en welzijn gehad. Nu directeur/oprichter van Professionals in NAH, een bedrijf van ruim 150 medewerkers. In 2003 de studie MBA General Management afgerond.

 

 

Hidde Gubbels van Professionals in NAH Lochem Ambulante begeleidingHidde Gubbels is van oorsprong Z-verpleegkundige en is in 2008 afgestuurd als sociaal pedagogisch hulpverlener aan de HAN in Nijmegen. Sindsdien heeft hij op een woonvoorziening voor mensen met NAH gewerkt en vervolgens als arbeidscoach voor mensen met een arbeidsbeperking. Sinds eind 2011 werkt hij als ambulant begeleider bij Professionals in NAH. Binnen Professionals in NAH heeft hij meerdere cursussen gevolgd gericht op NAH.

 

Professionals in NAH
Postbus 23
7240 AA Lochem
E: info@nah.nl
T: 0573 442 646
www.nah.nl


Buurtzorg Arnhem


Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert. Het gaat hierbij om verpleging, persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. De medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren